Talonpoikaiskulttuurisäätiö nyt ja tulevaisuudessa - UTK-videosarjan yhdeksäs osa

Talonpoikaiskulttuurisäätiö viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuottaan ja haluaa sen kunniaksi nostaa esille uuden talonpoikaiskulttuurin. Uuden talonpoikaiskulttuurin kasvot –videosarja on tutkimusretki siihen, mitä kaikkea talonpoikaiskulttuuri voi tänä päivänä olla. Kasvot ja niiden takana olevat tarinat paljastetaan tämän vuoden aikana kerran kuukaudessa julkaistavana videona Youtubessa ja Facebookissa. 

Mitä annettavaa talonpoikaiskulttuurilla on nyt ja tulevaisuudessa?  Uuden talonpoikaiskulttuurin kasvot -videosarjan viimeisessä osassa ääneen pääsevät säätiön hallituksen puheenjohtaja Ilkka Haavisto ja varapuheenjohtaja Juha Kuisma, jotka kertovat  Talonpoikaiskulttuurisäätiösta, sen tulevaisuudesta ja arvoista.



Talonpoikaiskulttuurisäätiön juhlavuosi alkaa olla lopuillaan ja voimme lämmöllä ja kiitoksella muistella kulunutta vuotta. Olemme saaneet tavata hienoja ihmisiä, jotka kukin omalla tavallaan edustavat uutta talonpoikaiskulttuuria. Toivottavasti videosarja on herättänyt myös ajatuksia siitä, mitä kaikkea talonpoikaiskulttuuri voi olla ja miten monipuolisesti se ilmenee myös nykypäivänä. Tästä on hyvä jatkaa! Lämmin kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Kommentit

Suositut tekstit